Ze života složek IZS

Praporčík Nikolas Mucudis vyhrává v Jiu Jitsu a judu

Nikolas Mucudis slouží v hodnosti praporčíka u KŘP Královéhradeckého kraje konkrétně na obvodním oddělení v Trutnově. Jako každý má i on své zájmy. Mezi ty největší patří sport.

Krom toho, že se tedy Nikolas věnuje v práci záslužné činnosti, v soukromém životě se dal na studium na Masarykově univerzitě v Brně, kde studuje obor Tělovýchova a sport se zaměřením na speciální edukaci bezpečnostních složek. Krom toho všeho se však věnuje sportu na takové úrovni, že vyráží na závody plné sportu.

První listopadový den se rozhodnul poměřit své síly s dalšími soupeři v Mistrovství UNITOP ČR v Jiu Jitsu a Judu 2023, které se uskutečnilo v Praze. Soutěžil v obou disciplínách a v obou se dostal ve své kategorii mezi nejlepší,“ uvedla mjr. Magdaléna Vlčková.

Praporčík Mucudis v kategorii do 77 kilogramů se stal mistem Unitop a získal zlatou medaili. A judo, ve kterém skončil na třetím místě, je pro něj podobným sportem jako zmíněné Jiu Jitsu. „Jiu Jitsu je krásný sport, je to pro mne vlastně taková životní filozofie,“ zdůrazňuje praporčík Nikolas Mucudis. Jiu Jitsu tento policista provozuje již několik let, kdy trénuje pod vedením špičkových „koučů“ a vyráží i díky nim na soutěže u nás i ve světě.

Tomuto nadějnému policistovi, ale také všem dalším policistkám a policistům věnujícím se sportovní činnosti, držíme palce do dalších soutěží.

Foto: Policie České republiky

Mohlo by se vám také líbit...