Ze života složek IZS

Projekt Ze života IZS můžete podpořit i vy!

Autorský projekt Ze života IZS dlouhou dobu fungoval jen a pouze na Instragramu a Facebooku, kde jsem se snažil šířit osvětu a informace o složkách IZS. Pak díky štědrým lidem, kteří podpořili fungování projektu, začal fungovat web www.zezivotaizs.cz.

Dlouhou dobu celý projekt nebyl nikterak ziskový, v současné době je „zisk“ (řády tisíců korun jednou za určitý čas) pouze z reklam, kdy tyto finance putují z menší části na provoz projektu a z větší části na podporu dobročinných činů spojených se složkami IZS – kalendáře, akce Běhej s IZS a další.

Provoz projektu, který vzniká jen a pouze díky jedné osobě, je velmi časově náročný, kdy se mu věnuji i na úkor své rodiny – případně i rodina se mnou jede za tvorbou reportáží a rozhovorů. Pakliže by někdo chtěl podpořit projekt, má možnost zaslat finanční dar na číslo účtu 1287953013/3030, kdy do zprávy pro příjemce prosím uveďte „Ze života IZS“. Velmi rád vás pak uvedu jako podporovatele projektu. A jako další odměna pro vás mohou být zaručené a jisté informace, ze kterých se dozvíte vše podstatné v rámci aktuálních informací i osvěty.

Předem díky všem za podporu!

Mohlo by se vám také líbit...