Aktuálně

Kvůli hustému černému dýmu skočila jízda vozidla na Teplicku

Obvodní policisté z Prosetice během své hlídkové činnosti spatřili kolem nich projet vozidlo, z jehož výfuku šel hustý černý dým. Vozidlo se proto rozhodli zastavit. A při kontrole se policisté nestačili divit…

Při dopravní kontrole policisté v rámci kontroly vozidla policisté zjistili, že řidič vozidla má na vozidle viditelný zásah do výfukového potrubí, proto se mu z vozidla valil černý dým. Jelikož dopravní policisté mají v kompetencích poslat vozidlo na technickou kontrolu, cestou operačního důstojnika si hlídka nechala zavolat jejich kolegy z dopravního inspektorátu.

Ti řidiče vyzvali, aby zajel na nedalekou stanici technické kontroly. Při kontrole bylo zjištěno desetinásobné překročení emisí. A tím skončila cesta řidiče v tomto vozidle. Dopravní policisté ukončili platnost technické kontroly vozidla, odebrali řidiči osvědčení o registraci vozidla a řidič si musel na své náklady zajistit odtah vozidla. Zároveň ještě bude řidič řešen pro přestupek proti zákonu provozu na pozemních komunikacích.

Foto: Policie České republiky

Mohlo by se vám také líbit...